Actes del IV Congrés d’Arqueologia Medieval i Moderna de Catalunya – Tarragona 2010

Image (1) ACRAM.jpg for post 3927El proper dilluns 12 de desembre de 2011, a les 19:30h, tindrà lloc a la Sala d’Actes del Palau Municipal de Tarragona (Plaça de la Font, 1) la presentació dels actes del IV Congrés d’Arqueologia Medieval i Moderna de Catalunya, celebrat a Tarragona entre el 10 i el 13 de juny de 2010 i organitzat per l’Associació Catalana per a la Recerca en Arqueologia Medieval (ACRAM).

L’acte estarà presidit per Carme Crespo Blázquez, tinenta d’alcalde de Cultura, Patrimoni i Festes, qui presentarà als ponents de dit acte, Maria Bonet Donato, professora d’Història Medieval de la Universitat Rovira i Virgili i Josep Maria Vila i Carabasa, president de l’ACRAM.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.