La Història a les teves mans

Image (1) arqueologia-mac.jpg for post 3909

El Museu Arqueològic de Catalunya-Barcelona ens ofereix la possibilitat de tocar tots els objectes que trobem a les vitrines del museu a través de diversos tallers per a adults i discapacitats visuals.

Els tallers pretenen repassar els trets més distintius del nostre passat romà a través del tacte sota el guiatge d’un experta que ens mostrarà diverses curiositats. Les sessions, que tindran lloc cada dissabte a les 12h a partir del dia 3 de desembre de 2011, estan centrades en l’època romana i totes les peces seleccionades són objectes originals d’aquella època.

Per assistir als tallers cal inscriure’s prèviament al telèfon  93 423 21 49 o bé a través del correu electrònic macdifusio2@gencat.cat.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.