VII Encuentro Internacional ICOM-España: Actualidad en Museografía

Entre l’1 i el 3 de desembre de 2011 se celebrarà a Madrid el VII Encuentro Internacional ICOM-España: Actualidad en Museografía, dedicat a l’exposició de les últimes novetats en museus del panorama internacional.

Aquestes trobades internacionals sobre museografia, organitzades per ICOM-España, representen el fòrum anual on els responsables d’alguns dels museus recentment inaugurats o reformats presenten els seus projectes davant dels professionals de museus.

Es presentaran, doncs, interessants ponències sobre alguns dels museus, de recent creació o remodelació, tan nacionals com  internacionals, seleccionats amb la intenció d’abarcar l’ampli panorama de la museografia actual.

| Descarregueu programa en PDF |

| Butlletí d’inscripció |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.