Actes commemoratius per la troballa del Tresoret d’Òrrius

Image (1) Cartell-Exposició-Vilasar-de-Dalt.jpg for post 3722Els actes commemoratius per la troballa del Tresoret d’Òrrius tenen continuïtat en una exposició que tindrà lloc a Vilassar de Dalt, en els locals del Museu Arxiu del 27 de novembre al 11 de desembre de 2011.

Dits actes commemoratius també comptaran amb una conferència i presentació de l’exposició titulada Les monedes d’Òrrius, un tresor inèdit d’època comptal, a càrrec del senyor Quim Graupera, historiador, que es realitzarà al Museu Arxiu de Vilassar de Dalt el 2 de desembre a les 20 h.

L’exposició del Tresoret d’Òrrius, un conjunt de monedes comtals de finals del segle X a principis del segle XI, es podrà visitar els dissabtes i diumenges. Per més informació podeu visitar el web.

En aquesta exposició també van col·laborar els Amics del Pessebre Vivent d’Òrrius i el Grup d’Història del Casal.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.