I Congrés Internacional de bones pràctiques de Patrimoni Mundial: Arqueologia

La Universidad Complutense de Madrid i el Consell Insular de Menorca celebraràn entre el 9 i el 13 d’abril de 2012 el I Congrés Internacional de bones pràctiques de Patrimoni Mundial (Arqueologia) a Menorca (Illes Balears).

Amb aquest I Congrés Internacional de bones pràctiques de Patrimoni Mundial es pretén generar a través d’un punt de trobada un conjunt de pautes per a la gestió arqueològica i el tractament del Patrimoni Mundial. Per tal d’aconseguir-ho, l’objectiu principal d’aquest primer congrés és l’elaboració i la publicació d’una “Guia de bones pràctiques en Patrimoni Mundial: Arqueologia”. Partint d’aquest punt, en el citat congrés es portaran a terme sessions i xerrades sobre acció social i arqueologia, les eines de les TIC, arquitectura, territori, prevenció, educació i difusió.

Durant aquest mes de novembre de 2011 es poden fer les inscripcions i enviar les propostes.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s