Presentació del llibre “Capiteles tardorromanos y visigodos en la península ibérica (siglos IV-VIII dC)”

Image (1) capiteles.jpg for post 3560El proper dia 8 de novembre a les 13 hores es presenta, dins del marc del primer Fòrum Internacional del CEICS, el llibre “Capiteles tardorromanos y visigodos en la pensínsula ibérica (siglos IV-VIII dC)” de Javier Á. Domingo Magaña, a la Sala d’Actes de l’ICAC, Tarragona.

La presentació anirà a càrrec de Patrizio Pensabene, catedràtic de La Sapienza-Universitat de Roma, i Ricardo Mar, professor titular de la Universitat Rovira i Virgili.

En aquest llibre es presenta un catàleg de més de 800 capitells peninsulars dels segles IV-VIII dC, classificats per zones geogràfiques i per edificis de procedència (vil·les, domus, basíliques, etc.), posant especial atenció en l’anàlisi estilística i cronològica, així com en la presència d’influències exteriors i les relacions que s’estableixen entre diferents zones geogràfiques peninsulars.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.