II Congrés Internacional Iberos del Ebro

Image (1) ibers.jpg for post 347410 anys després de les “I Jornades d’Arqueologia, Ibers a l’Ebre, Recerca i Difusió”, se celebrarà, del 16 al 19 de novembre, una segona trobada a Alcanyís (Aragó).

El II Congrés Internacional “Iberos del Ebro” se centrarà en la zona del curs inferior del riu Ebre: Matarraña, Caspe, Bajo Martín, Andorra, Sierra de Arcos, Terra Alta, Ribera d’Ebre, Baix Ebre i Montsià, en una cronologia compresa des de la Primera Edat del Ferro fins als inicis de la romanització (segles VIII-VII aC a II-I aC).

L’organització del Congrés és a càrrec del Govern d’Aragó, l’Instituto de Estudios Turolenses i el Consorcio Iberos en el Bajo Aragón, amb la col·laboració dels ajuntaments de Tivissa i Alcanyís, la Universitat de Saragossa, la Universitat de Barcelona, la Universitat Rovira i Virgili i l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica.

| Descarregueu programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.