Visita comentada al Parc Arqueològic Cella Vinaria i el celler Bouquet d’Alella

Del vi Laietà al vi Denominació d’Origen Alella. El dia 30 d’octubre es durà a terme la visita a la Cella Vinaria de Teià i el celler Bouquet, amb l’objectiu de descobrir la tradició i la cultura del vi de la Laietania romana.

La visita es farà a càrrec de l’equip del Parc Arqueològic Cella Vinaria de Teià (el Maresme) amb l’objectiu de fer conèixer l’entorn vitivinícola del parc, la seva importància per a la producció i comercialització del vi. Aquest fet ha perdurat al llarg del temps, amb  la visita a un celler en actiu,  Bouquet d’Alella, una preciosa masia del segle XIII situada a tocar del casc urbà d’ Alella i rodejada de vinyes. I és que la vinya es conreava en els vessants de la serra de Marina des d’època romana. El clima mediterrani i un sòl propici van donar fama al vi laietà que es produïa en aquesta llenca del litoral, alabat pels historiadors Plini i Marcial.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

| Descarregueu programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.