VIII Trobada d’Estudiosos de les Garrigues

Image (1) estudiosos_garrigues1.jpg for post 3456El Consell Comarcal de les Garrigues, l’Oficina Jove de les Garrigues, el Centre d’Estudiosos de les Garrigues, l’Ajuntament de la Vila de l’Albi, amb la col·laboració de la Diputació de Lleida i Generalitat de Catalunya (Departament de Cultura i Direcció General de Joventut) organitzen la VIII Trobada d’Estudisos de les Garrigues.

El dissabte 29 d’octubre se celebrarà al llarg de tota la jornada i a l’entorn del castell de l’Albi (les Garrigues, Lleida) la VIII Trobada d’Estudiosos de les Garrigues. L’acte comptarà amb la realització de diverses ponències, la visita al castell i al nucli antic de la població i el lliurament del VI Premi Jove Investigador i Investigadora de les Garrigues.

| Descarregueu programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.