Seminari de la UB “Hearth-side socioeconomics, hunting and paleoecology during the late Lower Paleolithic at Qesem Cave, Israel”


El Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona organitza uns seminaris sobre arqueologia i tècniques relacionades.

El Department de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia de la Universitat de Barcelona oferirà la possiblitat d’escoltar a la Catedràtica Mary C. Stiner, juntament amb Ran Barkai i Avi Gopher, del Departament de d’Antropologia de la Universitat d’Arizona en un seminari sobre les societats caçadores-recol·lectores del Paleolític inferior així com dels contextos socio-econòmics i l’efecte ecològic causat per l’activitat de dites societats. Aquesta ponència es presenta sota el títol de Hearth-side socioeconomics, hunting and paleoecology during the late Lower Paleolithic at Qesem Cave, Israel. Aquesta conferència es compaginarà amb altres temes portats a terme per professors i estudiants de les universitats o institucions de recerca catalanes i es realitzaran entre el 3 de novembre i el 15 de desembre de 2011.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.