Presentació del llibre “Ager Tarraconensis 2. El problament”

Image (1) ager212.jpg for post 2399

El passat 25 d’octubre tingué lloc la presentació del llibre “Ager Tarraconsensis 2. El Poblament” a la Sala d’Actes de l’ICAC.

Aquest és el segon volum de la sèrie sobre l’ ager tarraconsensis, projecte sota la direcció científica de la Dra. Marta Prevosti i el Dr. Josep Guitart, on es recullen els treballs sobre el poblament a la zona basats en prospeccions extensives i intensives. Els resultats es presenten en una base de dades i permeten extreure conclusions relacionades amb la geologia, l’evolució del poblament, la classificació dels jaciments i els sistemes econòmics.

La presentació va ser a càrrec de Josep Maria Nolla, catedràtic d’Arqueologia de la Universitat de Girona, el dimarts 25 d’octubre a les 11 del matí a la Sala d’Actes de l’Institut Català d’Arqueologia Clàssica (plaça d’en Rovellat, s/n, Tarragona).

| Per a més informació, cliqueu aquí |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.