Jornades d’Arqueologia del Penedès – 2011

Aquestes jornades penedesenques estan dedicades a les darreres novetats arqueològiques produïdes al Penedès en els darrers anys.

Els darrers anys hem assistit a un esclat de les intervencions arqueològiques al Penedès, especialment en relació amb l’arqueologia preventiva, que, de la mà de grans obres d’infraestructures o projectes urbans, han aportat un gran nombre de dades i han permès avançar en el coneixement històric i patrimonial de la comarca.
L’objectiu de la convocatòria de les Jornades d’Arqueologia del Penedès (21-22 d’octubre de 2011, Vilafranca del Penedès) ha estat donar a conèixer les darreres intervencions arqueològiques dutes a terme en aquest territori i presentar treballs de síntesi agrupats segons les diferents etapes cronoculturals.
Les Jornades també han representat l’ocasió per donar a conèixer la nova Secció d’Arqueologia de l’Institut d’Estudis Penedesencs als diversos especialistes que han escollit la comarca com a marc dels seus estudis i al món de l’arqueologia en general.

| Per a més informació, cliqueu aquí |

| Descarregueu programa en PDF |

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.