Cursos de Civilització Egípcia 2011-2012

Image (1) cursos-civilitzacio-egipcia3.jpg for post 2293Els cursos d’enguany tindran com a tema principal la introducció a l’Egipte clàssic.

Organitzat per la Societat Catalana d’ Egiptologia, entitat col·laboradora de la Universitat de Barcelona, en col·laboració amb l’Institut del Pròxim Orient Antic i el Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia, els cursos s’iniciaran el proper 15 de Novembre amb la conferència inaugural a càrrec del Dr. José Manuel Galán.

El programa acadèmic 2011-2012 consta d’un curs d’introducció a l’Egipte Clàssic en 10 sessions, així com dos cursos monogràfics sobre l’ocupació persa d’Egipte i el món dels morts a l’Egipte romà i bizantí. Finalment també es duran a terme 2 sessions de discussions sobre la construcció de les piràmides.

Paral·lelament al desenvolupament del curs, la Societat Catalana d’Egiptologia recordarà la figura de Madame Christiane Desroches-Noblecourt, eminent egiptòloga, que va traspassar el passat mes de juny.

L’inscripció al curs es podrà fer a través de la Societat Catalana d’Egiptologia i ofereix diverses modalitats: inscripció al curs complet o a cadascuna de les parts, i els socis de la SCE gaudiran de preus més econòmics.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada