Cursos de Civilització Egípcia 2011-2012

Image (1) cursos-civilitzacio-egipcia3.jpg for post 2293Els cursos d’enguany tindran com a tema principal la introducció a l’Egipte clàssic.

Organitzat per la Societat Catalana d’ Egiptologia, entitat col·laboradora de la Universitat de Barcelona, en col·laboració amb l’Institut del Pròxim Orient Antic i el Departament de Prehistòria, Història Antiga i Arqueologia, els cursos s’iniciaran el proper 15 de Novembre amb la conferència inaugural a càrrec del Dr. José Manuel Galán.

El programa acadèmic 2011-2012 consta d’un curs d’introducció a l’Egipte Clàssic en 10 sessions, així com dos cursos monogràfics sobre l’ocupació persa d’Egipte i el món dels morts a l’Egipte romà i bizantí. Finalment també es duran a terme 2 sessions de discussions sobre la construcció de les piràmides.

Paral·lelament al desenvolupament del curs, la Societat Catalana d’Egiptologia recordarà la figura de Madame Christiane Desroches-Noblecourt, eminent egiptòloga, que va traspassar el passat mes de juny.

L’inscripció al curs es podrà fer a través de la Societat Catalana d’Egiptologia i ofereix diverses modalitats: inscripció al curs complet o a cadascuna de les parts, i els socis de la SCE gaudiran de preus més econòmics.

 

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.