Tribuna d’Arqueologia 2010-2011 “Les ocupacions prehistòriques i la vil·la tardorepublicana de Can Massot al terme municipal de Montmeló. Darreres intervencions”

Conferència “Les ocupacions prehistòriques i la vil·la tardorepublicana de Can Massot al terme municipal de Montmeló. Darreres intervencions”
Palau Marc (Rambla Santa Mònica, 8, Barcelona), 27 d’Abril de 2011

Conferenciants: Victòria Cantarellas, Gemma Ibars, Pol Castejón i Montse Tenas
Moderador: Josep Guitart

Les darreres intervencions dutes a terme al nucli urbà de Montmeló han tret a la llum noves restes de la vil·la tardorepublicana de Can Massot, coneguda ja des del principi del selge XX, a més a més de diverses estructures prehistòriques pertanyents a un jaciment arqueològic inèdit ocupat entre el Neolític antic evolucionat postcardial i el Bronze final-primer Ferro.

Una resposta a “Tribuna d’Arqueologia 2010-2011 “Les ocupacions prehistòriques i la vil·la tardorepublicana de Can Massot al terme municipal de Montmeló. Darreres intervencions”

  1. Timotheo disse: Parabens ao Grupo Fossilis!!! Por mais essa conquista, e que essa seja a pimierra de muitas, pois eu conhezo o esforzo e trabalho do grupo, mesmo que alguem tente desanima-los naum deem ouvidos, continuem seguindo em frente!!! abezo e pode contar comigo para o que precisarabes gde

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.