Tribuna d’Arqueologia 2007 “El jaciment protohistòric del Turó de la Font de la Canya (Avinyonet del Penedès, Alt Penedès): un nucli d’acumulació d’excedents agrícoles a la Cossetània (segles VII-III aC)”

Conferència “El jaciment protohistòric del Turó de la Font de la Canya (Avinyonet del Penedès, Alt Penedès): un nucli d’acumulació d’excedents agrícoles a la Cossetània (segles VII-III aC)”
Palau Marc (Rambla Santa Mònica, 8, Barcelona), 14 de febrer de 2007

Conferenciants: David Asensio, Xabier Cela, Rafel Jornet, Daniel López i Jordi Morer
Moderador: Magí Miret

Les excavacions arqueològiques en aquest nucli protohistòric han permès documentar més d’un centenar de sitges. Els materials ceràmics i les restes arqueobotàniques de llavors i fruits carbonitzats destaquen per la seva excepcionalitat.

| Documentació relacionada al repositori CALAIX |

| Vegeu article |