Tribuna d’Arqueologia 2009-2010 “Patrimoni Mundial: Les icnites de dinosaure de Catalunya”

Conferència “Patrimoni Mundial: Les icnites de dinosaure de Catalunya”
Palau Marc (Rambla Santa Mònica, 8, Barcelona), 21 d’octubre de 2009

Conferenciants: Gemma Hernández i Elisabeth Blaya
Moderador: Àngel Galobart

Amb motiu de la propera avaluació de la candidatura de les icnites de dinosaure de la península Ibèrica (IDPI) com a patrimoni mundial per la UNESCO, es varen tractar, en la present Tribuna, aspectes relacionats amb el procés de declaració i amb la pròpia gestió d’aquest patrimoni mundial. A més a més, es van exposar les singularitats dels jaciments amb petjades de dinosaure de Catalunya, especialment les del conjunt d’afloraments amb icnites de Fumanya (Berguedà), objecte d’aquesta candidatura.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.