Tribuna d’Arqueologia 2009-2010 “Patrimoni Mundial: Les icnites de dinosaure de Catalunya”

Conferència “Patrimoni Mundial: Les icnites de dinosaure de Catalunya”
Palau Marc (Rambla Santa Mònica, 8, Barcelona), 21 d’octubre de 2009

Conferenciants: Gemma Hernández i Elisabeth Blaya
Moderador: Àngel Galobart

Amb motiu de la propera avaluació de la candidatura de les icnites de dinosaure de la península Ibèrica (IDPI) com a patrimoni mundial per la UNESCO, es varen tractar, en la present Tribuna, aspectes relacionats amb el procés de declaració i amb la pròpia gestió d’aquest patrimoni mundial. A més a més, es van exposar les singularitats dels jaciments amb petjades de dinosaure de Catalunya, especialment les del conjunt d’afloraments amb icnites de Fumanya (Berguedà), objecte d’aquesta candidatura.

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.