Tribuna d’Arqueologia 2009 “L’excavació del Carrer del Pont, 23 (Torelló, Osona): un exemple d’arqueologia protoindustrial”

Conferència “L’excavació del Carrer del Pont, 23 (Torelló, Osona): un exemple d’arqueologia protoindustrial”
Palau Marc (Rambla Santa Mònica, 8, Barcelona), 6 de maig de 2009

Conferenciants: Judit Vico i Jordi Amorós
Moderador: Eusebi Casanelles

Les restes d’una tintoreria de la llana, dels segles XVII-XIX documentades al nucli urbà de Torelló, tenen un gran interès patrimonial en el camp de l’arqueologia industrial, tant pel seu estat de conservació com pel coneixement que proporcionen d’una activitat protoindustrial molt arrelada en aquesta part de Catalunya. Per aquests motius, s’ha inclòs al cicle de conferències com a exemple de l’arqueologia protoindustrial.

| Vegeu article |